Arbeidsvitaminen: werkfruit in coronatijd

werkfruit
Het aantal aanbieders en afnemers van werkfruit is de afgelopen jaren flink gegroeid. De vitaliteit van medewerkers gaat werkgevers aan het hart. - Foto: Sylvia Fransen
De snoeppot op de werkvloer maakt steeds vaker plaats voor een appel of handje snoeptomaatjes. Het aantal afnemers en aanbieders van werkfruit groeide flink, tot corona roet in het eten gooide. Nu krabbelt de branche weer op. Van de Zuidas tot de bouwkeet en van Schiphol tot de kapper. “Overal waar gewerkt wordt, leveren wij fruit”, vertelt Kari van den Berg, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Fruit Op Je Werk. Het bedrijf werd dertien jaar geleden opgericht door twee vri


Word abonnee en lees verder

Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.
Al abonnee? Log hier in.

Neem een abonnement
Vermeulen
Janneke Vermeulen Freelance redacteur



Beheer