Doorgaan naar artikel

Bakkerijbedrijf Dawn Foods verkoopt deel activiteiten

Dawn Foods heeft zijn activiteiten op het gebied van diepvriesbrood in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Pacific verkocht aan Europastry.

Foto: Canva

Foto: Canva

De Amerikaanse fabrikant van diepvriesbrood en andere brood- en gebaksproducten Dawn Foods heeft zijn activiteiten op het gebied van diepvriesbrood in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Pacific verkocht aan collega Europastry.

Ook een fabriek in Steenbergen gaat naar de nieuwe eigenaar. Familiebedrijf Dawn Foods uit Jackson, Michigan en met een Europees hoofdkantoor in Amstelveen, levert naar eigen zeggen meer dan 4.000 producten aan klanten in ruim 100 landen. De onderneming werkt al jaren samen met het Spaanse Europastry dat in dezelfde productcategorieën actief is met 22 fabrieken en 5.000 bakkers in de hele wereld, waaronder een vestiging in Oldenzaal.

Groeien in bakkerij-ingrediënten

CEO Carrie Jones-Barber van Dawn Foods: “We focussen ons op onze lange termijn strategische doelen en willen in Europa en AMEAP-regio vooral verder groeien in bakkerij-ingrediënten. We zien er naar uit om de samenwerking met Europastry en met alle klanten in deze regio voort te zetten.”

Snel delen

Image
Ruud Peijs

Freelance redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Copyrights reserved

Terms and conditions Privacy Cookies

Beheer
WP Admin