Doorgaan naar artikel

Beste Food & Agri Start-up

Beste Food & Agri Start-up

Beste Food & Agri Start-up

Er is veel beweging in de agrifoodsector op gebied van innovatieve oplossingen voor bijvoorbeeld, arbeid, milieuwinst en gezondheid. Om deze ideeën, producten en diensten een podium te geven wordt daarom de verkiezing Beste Food & Agri Start-up georganiseerd. Deze staat open voor deelnemers uit alle food- en agrisectoren die actief bezig zijn met het ontwikkelen van een product of dienst of deze al in de markt hebben gebracht. Dit jaar is deze prijs voor start-ups voor het eerst uitgereikt.

Wie is de Beste Food & Agri Start-up van 2023? 

De jury heeft op 30 maart 2023 Flikweert Vision Technologies uitgeroepen tot Beste Food & Agri Start-up 2023. Het jonge team van Flikweert ontwikkelde een optische sorteermachine voor (poot)aardappelen die zichzelf via artificial intelligence verbetert. De optische aardappelmachine is volgens de jury het meest innovatief en bewijst zich nu al als een product waar de markt om vraagt.

Wie wordt de Beste Food & Agri Start-up van 2024?

Na de zomer is het weer mogelijk om uw bedrijf op te geven voor de verkiezing Beste Food & Agri 2024. De deskundige jury kiest een top 3 uit alle inzendingen. Deze drie bedrijven dienen hun product of dienst te presenteren aan de jury door middel van een pitch. Uiteindelijk zal er uit deze drie bedrijven de Beste Food & Agri Start-up 2024 worden gekozen.

Wilt u op de hoogte blijven van de verkiezing Beste Food & Agri Start-up? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Beheer
WP Admin