Skip to content

Beste Food & Agri Start-up 2023: dit zijn de genomineerden

De genomineerden voor de ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’ zijn bekend.

Nieuws
Food
Beste Food & Agri Start-up 2023

Wie zijn de genomineerden voor de Beste Food & Agri Start-up 2023?

De innovatie in de food & agri gaat snel, mede gedreven door vernieuwende start-ups die nieuwe producten, ontwikkelingen en ideeën op de markt proberen te brengen. Voor het eerst kiest Food&Agribusiness de ‘Beste Food & Agri Start-up’. De drie genomineerden zijn nu bekend!

De verkiezing Beste Food & Agri Start-up wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De jury heeft de drie meest innovatieve en ondernemende start-ups uitgekozen om te strijden voor de titel ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’:

  • Multiphase dryers
  • Flikweert Vision Technologies
  • NoPalm Ingredients

De ondernemers hebben hun dienst of product gepitcht aan de jury. Hierbij is gekeken naar ondernemerskwaliteiten, het bedrijfsmodel, de marktkansen, productinnovatie, productvalidatie en duurzaamheid/sociale impact.

Ook u mag laten weten wie volgens u de meest innovatieve start-up is. Hieronder kunt u kennismaken met de genomineerden. Stem via deze link op uw favoriet.

Uit de drie genomineerden wordt de beste start-up gekozen op 30 maart. De winnaar van de titel ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’ ontvangt naast een geldbedrag van € 2.500 een mediapakket op maat. Daarnaast biedt Rabobank de winnaar een leerzaam gesprek aan met een start-up-coach én partner Topsector biedt de winnaar een gesprek aan met een innovatiecoach.

De verkiezing is onderdeel van Agrarische Ondernemer van het Jaar.

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin