Beste Food & Agri Start-up 2023: dit zijn de genomineerden

22-02 | |
Beste Food & Agri Start-up 2023
Wie zijn de genomineerden voor de Beste Food & Agri Start-up 2023?

De innovatie in de food & agri gaat snel, mede gedreven door vernieuwende start-ups die nieuwe producten, ontwikkelingen en ideeën op de markt proberen te brengen. Voor het eerst kiest Food&Agribusiness de ‘Beste Food & Agri Start-up’. De drie genomineerden zijn nu bekend!

De verkiezing Beste Food & Agri Start-up wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De jury heeft de drie meest innovatieve en ondernemende start-ups uitgekozen om te strijden voor de titel ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’:

  • Multiphase dryers
  • Flikweert Vision Technologies
  • NoPalm Ingredients

De ondernemers hebben hun dienst of product gepitcht aan de jury. Hierbij is gekeken naar ondernemerskwaliteiten, het bedrijfsmodel, de marktkansen, productinnovatie, productvalidatie en duurzaamheid/sociale impact.

Ook u mag laten weten wie volgens u de meest innovatieve start-up is. Hieronder kunt u kennismaken met de genomineerden. Stem via deze link op uw favoriet.

Uit de drie genomineerden wordt de beste start-up gekozen op 30 maart. De winnaar van de titel ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’ ontvangt naast een geldbedrag van € 2.500 een mediapakket op maat. Daarnaast biedt Rabobank de winnaar een leerzaam gesprek aan met een start-up-coach én partner Topsector biedt de winnaar een gesprek aan met een innovatiecoach.

De verkiezing is onderdeel van Agrarische Ondernemer van het Jaar.

Hilhorst
Alieke Hilhorst Redacteur
Meer over


Beheer