Doorgaan naar artikel

Cateraar breidt hybride lunchservice uit naar Amsterdam

Cateraar New Fork wordt na Rotterdam actief in Amsterdam. New Fork wil hybride werknemers gaan bedienen.

Geüpdatet op:
Nieuws
Food
Een lunchbag van New Fork. De lunch kan worden opgehaald op een locatie 15 minuten lopen van de werknemer. - Foto: New Fork premium

Een lunchbag van New Fork. De lunch kan worden opgehaald op een locatie 15 minuten lopen van de werknemer. - Foto: New Fork

Cateraar New Fork wordt na Rotterdam ook actief in Amsterdam. New Fork wil hybride werknemers gaan bedienen.

De bedrijfscateraar zet voet op Amsterdamse grond door middel van overnames van al bestaande cateraars. Met de inzet van technologie wil het bedrijf de hybride werknemers beter bedienen. Via de app van het bedrijf kunnen consumenten aan het begin van de dag hun bestelling plaatsen. Co-founder van New Fork Yorick van Baarsel legt uit: “Elke medewerker bestelt zijn gezonde lunch – zonder e-nummers – via onze app en ’s middags wordt de lunch op kantoor afgeleverd. Voedselverspilling is verleden tijd omdat men via de speciaal ontwikkelde cateringapp precies bestelt wat er die dag nodig is.”

Hybride werken

Door corona is de manier van werken verandert en ook de behoefte van consumenten, volgens New Fork. Het nieuwe hybride werken leidt tot problemen bij traditionele bedrijfskantines: er zijn steeds minder mensen op kantoor en bedrijven houden minder kantoorruimte aan. New Fork wil hierop inzetten met hun ‘smart cateringpropositie’: afhaalpunten in de stad waar thuiswerknemers hun zakelijke lunch kunnen ophalen en bezorgservice op kantoren. De afhaalpunten zijn in verschillende restaurants, winkels en zelfs een snackbar. “Voor bedrijven verdwijnt het gedoe van een eigen bedrijfskeuken en -restaurant”, schrijft de cateraar.

New Fork

New Fork werd in 2020 opgericht en begon met experimenteren in Rotterdam. Daar trok het grote klanten zoals Coolblue en Deutsche Bank. Het bedrijf is naar eigen zeggen flexibeler, duurzamer en vernieuwend.

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin