Digitale beurs ATH op 10 en 11 maart

10-03-2021 | |
Foto: Mark Pasveer
Foto: Mark Pasveer

AgroTechniek Holland (ATH), de beurs die normaliter wordt gehouden in Biddinghuizen, is dit jaar volledig digitaal.

Wat de organisatie betreft, wordt het de plek waar bekende leveranciers van machines en techniek hun afnemers, boeren, loonwerkers en iedereen die werkzaam is in de agrosector elkaar ontmoeten.

Beursplattegrond

Bezoekers zien op de website een beursplattegrond. Met compleet ingerichte stands met 1.280 trekkers en machines van meer dan 340 merken. Bezoekers kunnen live chatten met deelnemers,maar ook trekkers, machines en producten zoeken met een zoekmachine en presentaties bijwonen van bijvoorbeeld Cumela, TIM of Fedecom.

Verder zijn er vaste elementen van eerdere ATH-edities, zoals het Zo Goed Als Nieuw paviljoen (ZGAN) met 190 occasions, het TrekkerParcours en het stemmen op de meest opvallende van de ruim 130 innovaties die strijden om de innovatieprijs Bronzen Sikkel.

Beurs blijft ‘open’

ATH Digitaal is toegankelijk op 10 en 11 maart van 13.00 tot 20.00 uur. Daarna blijft de beurs toegankelijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen uit de agrosector en van het laatste nieuws over nieuwe en jong-gebruikte machines. Meer informatie en aanmelden kan op ATH Digitaal. Volg de beurs ook op Trekkeronline.nl.

Esselink
Wim Esselink Voormalig redacteur


Beheer