Doorgaan naar artikel

Business Development & Innovatie voor de Food & Agribusiness

Datums: 2, 9, 16, 23 en 30 november en 7 december 2023

Succesvol inspelen op trends en ontwikkelingen is voor veel bedrijven een stevige uitdaging. Mensen werkzaam in de food- en agrisector overtuigen van uw product of dienst vergt creativiteit en innovatiekracht. Maar hoe speelt u effectief in op de markt van morgen met de juiste toegevoegde waarde? Na afloop van de collegereeks Business Development & Innovatie voor Food & Agribusiness bent u beter in staat om voor uw organisatie (product)ontwikkeling en -vernieuwing om te zetten naar concrete stappen. Ook weet u tot een innovatiestrategie te komen in lijn met uw bedrijfsstrategie en kunt u omgaan met interne weerstanden. U bent in staat om de vernieuwingsstrijd aan te gaan en mensen weer voor u te winnen. U wordt geïnspireerd door vooraanstaande hoogleraren en sprekers uit de praktijk!

De collegereeks wordt georganiseerd in samenwerking met Food & Agri Business Academy en Nyenrode Business Universiteit. Met inspirerende hoogleraren en sprekers uit de praktijk!

Krijg tijdens deze collegereeks onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Waar liggen kansen voor het leveren van toegevoegde waarde in de food- en agrisector?
  • Wat maakt een innovatie tot een succes?
  • Welke rol spelen big data?
  • Hoe vergroot ik het innovatief vermogen om voorop te lopen in een concurrerende markt?
  • Hoe start ik een effectief innovatieproces en neem ik anderen hierin mee?
  • Welke strategische concepten zet ik in bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten voor de ondernemers van morgen
  • Hoe toon ik leiderschap in het vernieuwingsproces?

Ervaring van een deelnemer

General Manager DACH-region Koppert Biological Systems

“Vooral de combinatie van wetenschap met eigen praktijk ervaring van de docenten heeft me aangesproken, tijdens deze collegereeks. Op deze wijze was het mogelijk om zaken direct in de eigen omgeving toe te passen. Nieuwe technologieën toepassen en verdienmodellen opzetten zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen; daar draait het volgens mij om! Ondanks dat ik besloten had om de colleges online te volgen was er een goede interactie mogelijk met de overige deelnemers. Samengevat een aantal zeer interessante bijeenkomsten met een professionele onderbouwing om zelf nieuwe stappen te kunnen zetten. Dank aan alle docenten voor het delen van alle kennis en ervaring!”

Programma

Sprekers

Praktische informatie

Afbeelding

Food&Agribusiness

Beheer
WP Admin