Doorgaan naar artikel

Business Development & Innovatie voor de Food & Agribusiness

Image

Data: 16, 23 en 30 mei en 6, 13 en 20 juni 2024

Effectief overtuigen met uw product of dienst vereist niet alleen creativiteit, maar ook innovatieve kracht. Hoe kunt u zich optimaal positioneren in de markt van morgen met de juiste toegevoegde waarde? Na deelname aan onze Collegereeks Business Development & Innovatie voor Food & Agribusiness zult u in staat zijn om de ontwikkeling en vernieuwing van uw organisatie om te zetten in concrete stappen. U leert een innovatiestrategie te vormen die perfect aansluit bij uw bedrijfsstrategie en leert omgaan met interne weerstand. U krijgt de tools om de strijd voor vernieuwing aan te gaan en mensen te inspireren en te betrekken bij uw visie.

Deze collegereeks, in samenwerking met de Food & Agri Business Academy en Nyenrode Business Universiteit, biedt inspiratie van vooraanstaande hoogleraren en praktijksprekers. Bereid u voor op een leerzame ervaring met experts die u zullen inspireren en motiveren!

Krijg tijdens deze collegereeks onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • ➡ Waar liggen kansen voor het leveren van toegevoegde waarde in de food- en agrisector?
  • ➡ Wat maakt een innovatie tot een succes?
  • ➡ Welke rol spelen big data?
  • ➡ Hoe vergroot ik het innovatief vermogen om voorop te lopen in een concurrerende markt?
  • ➡ Hoe start ik een effectief innovatieproces en neem ik anderen hierin mee?
  • ➡ Welke strategische concepten zet ik in bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten voor de ondernemers van morgen
  • ➡ Hoe toon ik leiderschap in het vernieuwingsproces?

Ervaringen

“Vooral de combinatie van wetenschap met eigen praktijk ervaring van de docenten heeft me aangesproken, tijdens deze collegereeks. Op deze wijze was het mogelijk om zaken direct in de eigen omgeving toe te passen. Nieuwe technologieën toepassen en verdienmodellen opzetten zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen; daar draait het volgens mij om! Ondanks dat ik besloten had om de colleges online te volgen was er een goede interactie mogelijk met de overige deelnemers. Samengevat een aantal zeer interessante bijeenkomsten met een professionele onderbouwing om zelf nieuwe stappen te kunnen zetten. Dank aan alle docenten voor het delen van alle kennis en ervaring!”

  • – General Manager DACH-region Koppert Biological Systems

Programma

Speakers

Praktische informatie

Partners

Image

Food&Agribusiness

Meer info

Bekijk ook eens onze andere collegereeksen:

Snel delen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin