Doorgaan naar artikel

Collegereeks Bedrijfskunde

Afbeelding

Datums: 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november en 4 december 2023

De agri- en foodsector is continu in beweging. U heeft voortdurend te maken met nieuwe trends en ontwikkelingen. U moet telkens inspelen op veranderende marktkansen. Het geldt voor ondernemers in de food- en agrisector, maar bent u actief in de toeleverende industrie, in de afzet en verwerking of de dienstverlening; ook dan heeft u er dagelijks mee te maken. Het vraagt welhaast een academisch denkniveau om adequaat te kunnen reageren. Food & Agri Business Academy biedt u die mogelijkheid in de Collegereeks Bedrijfskunde voor Food & Agribusiness.

Tijdens deze collegereeks maakt u kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het bedrijfsleven van de food- en agrisector. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing, export, ketenmanagement/samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

  • Leer alles over de bedrijfsmatige kant van de food- en agriwereld, van financiële zaken tot marketing en logistieke uitdagingen
  • Maak keuzes vanuit strategisch perspectief
  • Leer hoe het denken in ketens leidt tot een betere bedrijfsvoering
  • Leer van én met elkaar
  • Wees de ideale gesprekspartner in de food- en agribusiness

Programma

Sprekers

Praktische informatie

Afbeelding

Food&Agribusiness

Meer info

Bekijk ook eens onze andere collegereeksen:

Beheer
WP Admin