Doorgaan naar artikel

Collegereeks Sustainability voor de Food & Agribusiness

Afbeelding

Datums: 1, 8, 15, 22, 29 november en 6 december 2023

Gezond en duurzaam voedsel is de toekomst. Sustainability is voor een toekomstgerichte food- en agrisector belangrijker dan ooit! Maar welke kant gaat het nou op? Nieuwe verdienmodellen, kringloop landbouw, natuur-inclusieve productie, korte ketens, future foodsystems, veranderend consumentgedrag. In de praktijk wordt vaak niet één richting verkend, maar wordt er tegelijkertijd volop ingezet op verschillende en soms zelfs conflicterende richtingen. Een fusie van belangen vergt aandacht en tijd om de juiste inzichten te krijgen, maar daarnaast blijft het voor veel bedrijven een stevige uitdaging om hier op in te spelen. Elke organisatie binnen de hele voedselketen heeft daarom nieuwe inzichten nodig omtrent deze transitie zodat we samen zorgen voor een toekomstbestendige voedselproductie. Hoe gaan we dan ook samen naar een innovatieve, weerbare, natuur-inclusieve, toekomstgerichte food- en agrisector? Doordat je de reeks volgt met gelijkgestemden uit de hele keten kun je direct gezamenlijk het bredere perspectief zien, uitdagingen bespreken en als elkaars klankbord fungeren.

Uw resultaten

  • Perspectief op uitdagingen sustainability in agro- en markttransformatie
  • Inzicht in de uitdagingen van de voedseltransitie.
  • Inzicht in nieuwe consument- en foodretail keuzes
  • Het maken van duurzame keuzes vanuit strategisch perspectief.
  • Leer de voedselketen in een breder mondiaal perspectief te plaatsen.
  • Kansen zien voor nieuwe verdienmodellen voor jouw organisatie en voor jezelf persoonlijke ontwikkeling.
  • Bewustwording ten aanzien van het continu besef van grote transities en verbetering in de voedselketen.
  • Leer van én met elkaar

Programma

Sprekers

Praktische informatie

Meer info

Bekijk ook eens onze andere collegereeksen:

Beheer
WP Admin