F&A op Straat: Welke foodtrends zien professionals voor 2023?

17-01 | |

Plantaardig, voedselverspilling en gemak worden onder andere als foodtrends genoemd door de door ons gevraagde foodprofessionals op de Horecava 2023.

Het thema van het vierdaagse evenement was ‘De toekomst is nu’, maar welke ontwikkeling gaat zorgen voor een toekomst?

De voedselontwikkeling of trend van 2023

F&A Op Straat is een nieuwe videoreeks waarbij een redacteur de straat, of in dit geval de beursvloer, opgaat met een vraag die speelt in de voedselsector. De vraag van deze aflevering: Wat gaat de voedselontwikkeling of trend zijn van 2023?

Hoewel vegan bedrijven blijven oppoppen denkt Renco Schipper van de start-up Snack with Benefits dat er bij de consument een pauze in de plantaardige ontwikkeling gaat komen. Lars Gierveld van Kumasi Drinks denkt dat de voedselketens simpeler gaan worden. Waarom ze dit denken en meerdere reacties horen? Bekijk de video.

Maessen
Paulus Maessen Audiovisueel redacteur


Beheer