Doorgaan naar artikel

Fastlane: aanmelding open voor agri- en foodbedrijven

Foodvalley en Invest-NL hebben de focus van het Fastlane-stimuleringsprogramma verbreed.

Geüpdatet op:
Business
Nieuws
Grassa werkt aan bioraffinage. Het bedrijf deed mee aan de eerste ronde van het Fastlane-programma. - Foto: Mark Pasveer premium

Grassa werkt aan bioraffinage. Het bedrijf deed mee aan de eerste ronde van het Fastlane-programma. - Foto: Mark Pasveer

Foodvalley en Invest-NL hebben de focus van het Fastlane-stimuleringsprogramma verbreed.

Bedrijven die actief zijn op de thema’s eiwittransitie, circulaire voedselketen (regeneratieve landbouw en reststroomverwaarding), precisielandbouw en personalized nutrition kunnen zich aanmelden voor een nieuwe ronde van het stimuleringsprogramma dat bedrijven helpt om te groeien en om succesvol investeerders aan te trekken. In de eerste ronde deden vier bedrijven mee: Willicroft, de Nieuwe Melkboer, Grassa en Rival Foods.

De inschrijving voor de tweede editie van Fastlane sluit 28 februari en het programma start 7 april.

Klaarstomen voor investeringen

Het Fastlane-programma combineert maatwerk begeleiding, persoonlijke coaching en een netwerk van experts van wereldklasse, geeft Invest-NL aan. Aan de hand van een intake, assessment en selectiedag worden vijf bedrijven geselecteerd voor deelname aan de tweede editie. Nadat elk bedrijf zijn eigen doelstellingen voor het programma heeft bepaald, wordt er een maatwerkplan ontwikkeld en in zes maanden in nauwe samenwerking met diverse experts uitgevoerd. Met als ultiem doel om ondernemers klaar te stomen voor de volgende investeringsronde.

In de eerste editie hebben experts de bedrijven geholpen in het uitbreiden van het team met de eerste inhuur van experts, het selecteren van de juiste markt voor (internationale) expansie en het oplossen van diverse financieringsvraagstukken.

Snel delen

Wim Esselink
Wim Esselink

Voormalig redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin