Foodtrendwatcher: ‘Online bestellen is blijvend gedrag’

15-09 | |
"Elke groente die goed klaargemaakt is, is even smakelijk als een biefstukje", zegt foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. Foto: Entree Magazine
"Elke groente die goed klaargemaakt is, is even smakelijk als een biefstukje", zegt foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. Foto: Entree Magazine
Welke trends spelen in de foodsector? Diverse wetenschappers en trendwatchers geven in deze serie interviews antwoord op deze vraag. Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer: “Ik zie spannende ontwikkelingen met zwammen.” Er is te weinig aandacht voor eten in onze samenleving, vindt Gijsbregt Brouwer. “In het bijzonder de mensen in de horeca mogen we meer waardering geven. Dat zijn mensen die echt verstand hebben van eten en drinken.” Hij kan het weten, want hij eet vrijwel dagelijks buiten


Word abonnee en lees verder

Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.
Al abonnee? Log hier in.

Neem een abonnement
Schoorel
Elsie Schoorel Freelance redacteur



Beheer