Doorgaan naar artikel

Fransen Gerrits neemt aandeel in Multifeed

Locatie van Fransen Gerrits in Erp. Foto: Bart Nijs

Locatie van Fransen Gerrits in Erp. Foto: Bart Nijs

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits heeft een aandeel in voerbedrijf Multifeed uit het Limburgse Nederweert genomen. Daarmee intensiveren de twee bedrijven hun samenwerking.

Fransen Gerrits maakt sinds ongeveer twintig jaar het grootste deel van de voeders voor Multifeed. Klanten gaan daarom van de overname weinig merken volgens Peter Thoonen en Jack Peeters, oprichters van Multifeed: “Een aanzienlijk deel van de voeders komt al uit de fabrieken van Fransen Gerrits en ook de samenwerking met andere productiebedrijven hoeft wat ons betreft niet te veranderen.” Een bijkomend voordeel voor de klanten van Multifeed is dat kennisuitwisseling op gebied van nutritie uitgebreid wordt.

Specialistische voerkennis

Fransen Gerrits wil met de overname van de aandelen zijn positie als voerspecialist in de varkenshouderij versterken. Volgens directeur Huub Fransen neemt de vraag naar specialistische voerkennis toe. “Het voerspecialisme van Multifeed sluit perfect aan bij de wensen van de moderne varkenshouders en de werkwijze van Fransen Gerrits.”

Prijsinformatie over (grondstoffen van) veevoer vind je op FoodAgribusiness.nl/markt

Beheer
WP Admin