Future Food Group komt met volledig biologische vleesvervangers

21-07 | |
Het biologische assortiment van de The Veggie Lovers bestaat vooralsnog uit twaalf producten, waaronder de burger. -Foto: Canva
Het biologische assortiment van de The Veggie Lovers bestaat vooralsnog uit twaalf producten, waaronder de burger. -Foto: Canva
De Future Food Group lanceert onder het merk The Veggie Lovers een vernieuwde lijn biologische vleesvervangers. De producten worden tijdens de Biofach , van 26 tot 29 juli in Neurenberg, gepresenteerd.

 

De Future Food Group, onderdeel van de Jan Zandbergen Group, produceert vleesalternatieven voor zowel eigen merken als voor derden. Zo was de onderneming betrokken bij de ontwikkeling van plantaardige vleesalternatieven onder het merk Biovecci van Udea . De twee eigen merken vleesvervangers zijn PLNT en The Veggie Lovers. Laatstgenoemde merk is nu dus volledig biologisch.

Lokaal en duurzaam zijn het devies

Het biologische assortiment van de The Veggie Lovers bestaat vooralsnog uit twaalf producten, waaronder vegetarische pulled beef, rundstukjes, kipstukjes, varianten op een burger en kipschnitzel. Future Food Group geeft aan gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten.

Ook de herkomst van ingrediënten speelt een belangrijke rol. Lokaal en duurzaam zijn daarbij het devies. Zo wordt de benodigde soja in Oostenrijk geteeld. Er is bewust gekozen voor lancering van de vernieuwde lijn tijdens de Biofach. De onderneming focust zich als eerste op de Duitse markt.

Willem Veldman


Beheer