Gepersonaliseerde voeding in poedervorm op komst

18-11 | |
Eten en drinken wat je nodig hebt, gepersonaliseerde voeding, is een trend. - Foto: Canva
Eten en drinken wat je nodig hebt, gepersonaliseerde voeding, is een trend. - Foto: Canva

Qina en Blendhub gaan samenwerken aan een ​​ecosysteem voor de ontwikkeling van gepersonaliseerde voedingsproducten in poedervorm.

Deze voedingsoplossingen zijn volgens de bedrijven wetenschappelijk onderbouwd, betaalbaar en afkomstig uit duurzame bronnen en toeleveringsketens.

Qina is een adviesbureau en platform voor gepersonaliseerde voedingsoplossingen. Blendhub exploiteert een wereldwijd netwerk van lokale voedselproductie-hubs. Blendhub draagt bij met toegang tot gepatenteerde technologie en een food-as-a-service-platform om voedingsbedrijven te helpen bij het ontwerpen, produceren en lanceren van nieuwe voedingsproducten.

Oplossingen voor gezondheid

Wetenschap vertalen naar innovatieve oplossingen voor andere bedrijven en organisaties is het doel van de samenwerking. Die oplossingen moeten impact hebben op de gezondheid van mensen en het milieu. Ook moeten ze meetbaar zijn en bijdragen aan de strategieën van Qina en Blandhub.

Eten en drinken wat je nodig hebt

Gepersonaliseerde voeding – eten en drinken wat je nodig hebt – is een duidelijke gezondheidstrend die de komende jaren zal doorzetten. In Nederland heeft Foodvalley NL zich opgeworpen als dirigent van een platform op dit gebied, waar initiatieven samenkomen.

Vos
Petra Vos RedacteurBeheer