Skip to content

Givaudan opent Protein Hub

Updated on:
Nieuws
Eiwittransitie
De Protein Hub van Givaudan in Zwitserland. - Foto: Givaudan

De Protein Hub van Givaudan in Zwitserland. - Foto: Givaudan

Givaudan, de wereldwijde marktleider op het gebied van geur- en smaakstoffen, opent de zogenoemde Protein Hub in Zwitserland.

Dit is een plek waar start-ups, bedrijven, koks en andere partners samen kunnen komen om alternatieve proteïne te ontwikkelen en de productie te versnellen.

Holistische aanpak

Omdat steeds meer mensen overgaan op plant-based alternatieven, is volgens Givaudan meer ruimte nodig om na te denken en samen te komen. Het ontwikkelen van nieuwe producten vraagt om een holistische aanpak. Hiermee wordt bedoeld dat het ontwikkelen van nieuwe producten moet worden gezien als één proces, in plaats van allemaal losse processen. De focus van de Hub ligt met name op vlees en vis. De Hub geeft te mogelijkheid om het hele proces van het eerste idee tot de laatste prototype te ontwikkelen. Hierdoor denkt Givaudan sneller nieuwe producten op de markt te kunnen brengen.

Givaudan

Givaudan heeft een lange geschiedenis in de innovatie en ontwikkeling van smaken en geuren. Het bedrijf maakt smaakstoffen die worden verwerkt in dranken, hartige en zoete levensmiddelen en melkproducten. In 2020 had het bedrijf een omzet van 6,3 miljard Zwitsere frank.

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin