Groeiend Melkweg naar grotere locatie

05-05 | |
Foto: Ronald Hissink
Foto: Ronald Hissink

Zuivelhandelaar Melkweg betrekt een groter pand in De Klomp. Reden hiervoor is dat het bestaande pand in Ede te klein werd.

De omzet en het aantal medewerkers zijn in de voorbije jaren gegroeid. Directeur Johan Kaashoek: “Mondiaal neemt de vraag naar kwalitatieve en hoogwaardige zuivelgrondstoffen al meerdere jaren toe. Het gedreven team van Melkweg werkt dagelijks aan verbreding en vernieuwing van onze activiteiten. Dat doen we met onze expertise op de verschillende markten en het ontzorgen van de klant in logistieke afhandeling. Dit brengt als vanzelf een flinke groei met zich mee.”

Leveren aan de voedingsmiddelenindustrie

Melkweg is een onderdeel van de VanDrie Group en is actief in de wereldwijde handel van zuivelgrondstoffen voor zowel voeding als diervoeders. Het bedrijf levert aan afnemers in de internationale voedingsmiddelenindustrie een breed assortiment zuivelproducten en ingrediënten zoals melkpoeder, melkeiwitten, weipoeder en wei-derivaten, kaas, boter en boterolie. Melkweg heeft momenteel 22 medewerkers met een omzet van ruim € 350 miljoen en is actief in meer dan tachtig landen in de wereld.

Saillant detail is dat het pand waar Melkweg in trekt vroeger het kantoor was van zuivelhandelaar Nico Sibbing.

De opening van het nieuwe kantoorpand van Melkweg. Foto: Melkweg
De opening van het nieuwe kantoorpand van Melkweg. Foto: Melkweg

van der Horst
Meer over

2/3 artikelen over | Registreer om meer artikelen te lezen.