Jan Bakker neemt mesttransport Jos Verberk over

24-12-2020 | |
Algemeen directeur Jan Bakker. - Foto: Ruud Ploeg
Algemeen directeur Jan Bakker. - Foto: Ruud Ploeg

Mestintermediair Jan Bakker neemt per 1 januari 2021 de agrarische transportactiviteiten van Jos Verberk uit Oploo (Brabant) over.

Verberk gaat zich na het afstoten van de transporttak van vloeibare en vaste mest en substraten voor de vergisting en compostering focussen op de handelstak in onderneming EJ BioEnergy. Voor Bakker betekent de overname versterking op de markt en groei, zo meldt de mestintermediair.

Geen gevolgen voor medewerkers en klanten

Met de overname verandert er voor de medewerkers van Jos Verberk weinig. Zowel het complete wagenpark, bestaande uit 10 trekkers en 12 opleggers, als de chauffeurs gaan volledig over.

De directies van Jan Bakker en Jos Verberk hebben afgelopen dagen hun medewerkers en interne belanghebbenden op de hoogte gesteld. Volgens de planning gaan ze na de feestdagen met klanten en partners in gesprek over de voortgang.

Sterkere positie op mestmarkt

De activiteiten van beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en Jos Verberk is er van overtuigd dat zijn transportactiviteiten bij Jan Bakker in goede handen zijn. “Als familiebedrijf in de agrarische sector hebben we veel overeenkomsten en staan de belangen van onze medewerkers en klanten voorop”, aldus Jos Verberk.

Algemeen directeur Jan Bakker: “We zijn blij dat we na een goede en jarenlange samenwerking een overeenkomst hebben kunnen vinden die beide partijen tot tevredenheid stemt. De overname heeft een positieve uitkomst voor alle partijen. We kijken er daarom naar uit om 1 januari alle medewerkers welkom te heten bij Jan Bakker.”

Essink
Stefan Essink RedacteurBeheer