Doorgaan naar artikel

John Deere-dealer Kraakman neemt Vervaet-Stehouwer over

John Deere-dealer Kraakman neemt de John Deere-vestigingen van Vervaet-Stehouwer over.

Het aantal John Deere-dealers in Nederland loopt nu terug naar drie. De vestigingen komen officieel per 1 september in handen van Kraakman. Het totaal aantal vestigingen van Kraakman groeit zo van elf naar zestien, het aantal medewerkers groeit naar 290.

Alle activiteiten en medewerkers gaan mee naar Kraakman

Eerder dit jaar lijfde Kraakman ook al de zuidelijke dealer Staadegaard in. Alle medewerkers van de Vervaet-Stehouwer-vestigingen zijn maandag 31 augustus geïnformeerd over de overname. Kraakman neemt alle activiteiten over, en dus ook alle medewerkers.

Na de overname is Kraakman qua landbouw actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Limburg, een stuk van Noord-Brabant en Gelderland. Qua mechanisatie voor Tuin en Park is Kraakman nu actief in Utrecht en grotendeels in Noord-Brabant. Het hoofdkantoor van Kraakman staat in Middenmeer.

Meer specialisme dankzij grotere omvang

Directeur Lex Zandbergen zegt hierover: “We zijn verheugd dat we de ruimte krijgen om deze stappen te zetten die aansluit bij John Deeres Dealer-of-Tomorrow-strategie.” In een interview verklaarde Zandbergen eerder dat de drang naar natuurlijke groei juist logisch is en dat je dankzij de steeds grotere omvang meer specialisme kan aanbrengen onder de medewerkers, het zijn de klanten die uiteindelijk van die meer gespecialiseerde kennis en kunde profiteren.

Beheer
WP Admin