Doorgaan naar artikel

Jos Havekotte: ‘Voorzichtig zijn met E-nummers’

Jos Havekotte is voorzichtig met het gebruik van E-nummers in zijn producten.

Geüpdatet op:
Video
Food

Het gebruik van E-nummers wordt vaak onder de loep gehouden. Ook innnovatiemanager Jos Havekotte is er voorzichtig mee.

Waarom en hoe beperkt hij het aantal E-nummers in zijn producten? “Ik gebruik zo min mogelijk E-nummers, maar wat ik nodig heb kan ik ook uitleggen.”

Vegan worst

In deze videoreeks duiken we de keuken in met innovatiemanager en oud-slager Jos Havekotte en lichten we elke week een onderwerp toe binnen de eiwittransitie. In dit vijfde deel vertelt Havekotte meer over de vegan slagersworsten, die hij heeft ontwikkeld. Bij het produceren van vegan worst is het vooral de uitdaging om minder vet te gebruiken.

Bekijk meer F&A Updates reportage op Foodagribusiness.nl/video

Snel delen

Image
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin