Doorgaan naar artikel

Krijgen jouw medewerkers al korting op hun zorgverzekering?

Mensen die zorgen voor ons voedsel en het landschap, verdienen wel wat extra.

Geüpdatet op:
Business
Partner
Foto: Agro+Zorg partner

Foto: Agro+Zorg

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouwsector. Mensen die zorgen voor ons voedsel en het landschap. Deze medewerkers verdienen wel wat extra. Daarom heeft het Agro+Zorg collectief uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor je zorgverzekering.

Iedere medewerker in de agrarische sector profiteert hiervan kosteloos. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Gezondheid in de agrosector

Naast het bieden van collectieve korting komen verzekeraars als CZ ook tegemoet aan de grote behoefte die er is aan voorlichting en hulp bij klachten die gepaard gaan met het werk. Zo worden slaapproblemen en mentale en lichamelijke vermoeidheid genoemd als gezondheidsrisico‘s, naast ongelukken door het werken met machines. Daarnaast komt werkstress ook vaak voor bij boeren en tuinders. Sommigen wijten dit aan de constante druk die de regelgeving op het boerenbedrijf legt en het 24/7 paraat staan voor de dieren in de veehouderij. Ook maken velen zich bijvoorbeeld zorgen over de gevolgen van fijnstof in de werkomgeving voor de gezondheid.

De drempel om voor medische hulp aan te kloppen is hoog onder agrariërs. En doordat verzekerden langer blijven doorlopen met klachten, lopen de uiteindelijke zorgkosten verder op dan wanneer er gelijk met een behandeling wordt gestart. Er is een duidelijke behoefte aan advies en voorlichting over hoe om te gaan met klachten. Samen met CZ en andere zorgverzekeraars besteedt Agro+Zorg daarom op haar website aandacht aan agrarische thema’s in de gezondheidszorg.

Zorg vergelijken

Je maakt als medewerker zelf de keuze uit drie gecontracteerde zorgverzekeraars: CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Je kiest de hoogte van je eigen risico en of je gebruik wilt maken van gecontracteerde zorgverleners en of je een aanvullende verzekering wilt. En welke persoonlijke wensen je daarbij hebt.

Vergelijk de verzekeringen in onze online zorgvergelijker op basis van specifieke wensen voor bijvoorbeeld tandzorg, geneesmiddelenvergoeding of fysiotherapie. Je bespaart tot 5% op de basispremie en tot 15% op aanvullende verzekeringen. Niet alleen jij profiteert, ook je gezinsleden mogen er gebruik van maken.

Meer weten? Ga snel naar agropluszorg.nl

Snel delen

Image
Agro+Zorg

Goede en betaalbare zorg voor iedereen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin