Local Heroes gaat in heel Amsterdam bezorgen

14-06 | |
Foto: Cor Salverius
Foto: Cor Salverius

Start-up Local Heroes breidt het bezorgnetwerk uit naar heel Amsterdam waardoor consumenten nu producten van 75 lokale ondernemers kunnen bestellen.

Eerder was het alleen mogelijk om in de wijk Oud West gebruik te maken van de app, maar vanaf nu kunnen alle consumenten in Amsterdam producten van lokale ondernemers bestellen. De consumenten kunnen in tegenstelling tot Oud West, alleen hun producten op vrijdag en zaterdag thuisbezorgd krijgen. In de eerste wijk kunnen consumenten hun bestelling op twee tijdsloten per dag ophalen bij een pick-uppoint en op dezelfde dag thuis laten bezorgen.

Ook ondernemers vanuit heel Amsterdam kunnen zich nu aansluiten bij het platform. Maarten Coumans, oprichter van Local Heroes: “We krijgen vaak de vraag of het mogelijk was om bij ondernemers uit andere buurten te bestellen. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we de app beschikbaar gemaakt voor iedereen en voor alle ondernemers in Amsterdam. Het aanbod wordt hiermee veel groter en breder dan voorheen.”

BOER&NLekker

Naast Amsterdam is de app ook beschikbaar in Breda en sinds kort in Den Bosch. Local Heroes verzorgt in deze omgeving de digitale omgeving van BOER&NLekker, een project van coöperatie Agrifirm. Uiteindelijk hoopt Coumans dat vanuit het hele land bestelt kan worden bij ondernemers uit de buurt via de app.

Lees ook: E-commerce heeft toekomst, ook voor lokale groenteboer

Hilhorst
Alieke Hilhorst Redacteur


Beheer