Opnieuw geen fysieke Biobeurs

22-11 | |
Een sfeerbeeld van de Biobeurs in 2020. Foto: Ruud Ploeg
Een sfeerbeeld van de Biobeurs in 2020. Foto: Ruud Ploeg

De Biobeurs 2022 gaat vanwege de onzekerheden rond Covid-19 niet door.

Dat meldt Bionext, de brancheorganistie van de biologische sector. Het online programma van de Biokennisweek wordt daarom uitgebreid. De online Biokennisweek vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2022. Tijdens deze dagen worden webinars via een online platform aangeboden. Met de online Biokennisweek verwacht de organisatie het succes van de editie 2021 ruim te kunnen overtreffen. Ook toen kon de fysieke beurs als gevolg van Covid-19 geen doorgang vinden.

Biokennisweek met webinars

Michaël Wilde, directeur van Bionext: “Het is ontzettend jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Maar het is mooi dat we net als dit jaar weer een prachtig en informatief online programma neer gaan zetten. Op deze manier laten we aan Nederland zien hoe wij er als optimistische, oplossingsgerichte en toekomstbestendige sector voor staan.”

De Biokennisweek biedt meer dan honderd webinars aan waarin diverse thema’s uit de biologische sector aan bod komen. Op de website www.biokennisweek.nl is het programma te vinden. De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Willem Veldman
Meer overBeheer