Doorgaan naar artikel

De kortere keten: Stijl brouwt bier met lokale gerst

In deze serie spreken we bedrijven in de korte keten. In deze aflevering Brouwerij Stijl.

Geüpdatet op:
Food
Podcast
Brouwerij Stijl experimenteert met smaken en grondstoffen als restromen van bijvoorbeeld brood. - Foto: Food&Agribusiness

Brouwerij Stijl experimenteert met smaken en grondstoffen als restromen van bijvoorbeeld brood. - Foto: Food&Agribusiness

In deze podcastserie gaan we in gesprek met zes bedrijven die hun producten afzetten in de korte keten. In deze aflevering Brouwerij Stijl.

Anneke en Raymond Geraads begonnen zes jaar geleden hun eigen bierbrouwerij. Ze brouwen ook met lokaal geteeld gerst. Hoe is dit idee tot stand gekomen en hoe hebben ze het uitgewerkt? Ze produceren nu zo’n 20.000 liter bier per jaar. Elke maand brouwen ze meer liters.

Beluister het hele verhaal van Brouwerij Stijl in de podcast:

Door: Sander Beukers en Lieske Brinkhuis

Snel delen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin