De kortere keten: Stijl brouwt bier met lokale gerst

07-01 | Laatste update op 24-02 | |
Brouwerij Stijl experimenteert met smaken en grondstoffen als restromen van bijvoorbeeld brood. - Foto: Food&Agribusiness
Brouwerij Stijl experimenteert met smaken en grondstoffen als restromen van bijvoorbeeld brood. - Foto: Food&Agribusiness

In deze podcastserie gaan we in gesprek met zes bedrijven die hun producten afzetten in de korte keten. In deze aflevering Brouwerij Stijl.

Anneke en Raymond Geraads begonnen zes jaar geleden hun eigen bierbrouwerij. Ze brouwen ook met lokaal geteeld gerst. Hoe is dit idee tot stand gekomen en hoe hebben ze het uitgewerkt? Ze produceren nu zo’n 20.000 liter bier per jaar. Elke maand brouwen ze meer liters.

Beluister het hele verhaal van Brouwerij Stijl in de podcast:

Door: Sander Beukers en Lieske Brinkhuis

Food&Agribusiness


Beheer