Presentatie 1: Van de eerste klik tot trouwe fan
door Evy Otto, Growth Analyst bij Picnic

Presentatie 2: Kijk ’s door de ogen van de klant door Stefan Horst, Customer Insights Analyst bij Kramp

Presentatie 3: De kracht van ambassadeurs
door Gerda Swinkels – Legierse, Customer experience manager bij Grodan

Presentatie 4: Klanten aan je (blijven) binden door Leon Toonen, Loyalty consultant bij Dunck

De presentatie volgt nog

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is niice-logo.png

Keuzesessie 1: Customer Journey mapping

door Bas Stortelers, Digital marketing strateeg bij Niice

Keuzesessie 2: Persona’s en lead nurturing

door Robert Buitendijk, consultant bij Fellowmind

De presentatie volgt nog

Keuzesessie 3: Customer Experience

door Carolien Plevier, managing partner bij Group7

Elke (klant)reis is de start van een nieuw verhaal door Cor Hospes, eigenaar bij Merkjournalisten

De presentatie volgt nog


Bekijk ook onze andere evenementen!

Eiwittransitie Congres

Op 3 maart 2022 organiseert Food & Agribusiness de allereerste editie van Eiwittransitie Congres. Een dag voor allerlei partijen die actief bezig zijn met de eiwittransitie, om te netwerken en met elkaar inspiratie op te doen voor een betere toekomst! Op deze dag zullen er o.a. plenaire sprekers aanwezig zijn, interactieve tafeldiscussies plaatsvinden en nog veel meer.

Op 3 maart 2022

Collegereeks Strategische Food & Agrimarketing

De collegereeks Strategische Food & Agrimarketing geeft antwoord op de vraag hoe jij als marketeer waarde voor jouw organisatie, jouw klanten én jezelf creëert. De collegereeks wordt georganiseerd in samenwerking met Food & Agri Business Academy en Nyenrode Business Universiteit. Met inspirerende hoogleraren en sprekers uit de praktijk!

Op 9, 16, 23 en 30 mei en 13 en 20 juni 2022