Doorgaan naar artikel

Tijd om samen te werken in de eiwittransitie?

Waar zien ketenpartijen mogelijkheden voor samenwerking in de eiwittransitie? F&A Op straat stelde deze vraag aan bezoekers van het Eiwittransitie Congres.

Geüpdatet op:
Video
Food

De tweede editie van het Eiwittransitie Congres zat vol inspiratie over de verschuiving van de consumptie van dierlijke naar meer plantaardige eiwitten. Partijen uit de foodketen kwamen bij elkaar om te spreken over de ontwikkelingen in deze transitie.

F&A op Straat vroeg aan bezoekers van het eiwitcongres hoe zij tegenover samenwerking in de eiwittransitie staan.

Bekijk ook deze video van het Eiwittransitie Congres 2023, waarin Etske Bijl (WUR) vertelt over precisiefermentatie, Henk Janknegt over zijn organisatie Eiwitboeren van Nederland en Ira van Eelen over kweekvlees.

Snel delen

Chelsey Taken
Chelsey Taken

Audiovisueel redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin