4 juni 2020

Gezond koeien voeren met minder eiwit: hoe doe je dat?

De maximale hoeveelheid ruw eiwit in krachtvoer voor melkvee wordt vanaf september begrensd in het kader van stikstofreductie. Welk effect heeft dat op de bedrijfsvoering?

Terugkijken
23 april 2020

Hoe creëer ik financiële ruimte in tijden van crisis?

Hoe langer deze Corona crisis duurt hoe lastiger het wordt voor organisaties om hun hoofd boven water te houden. Moeten we extra voorraden aanleggen of is het goed om leveranciers in fases te gaan betalen? Genoeg vragen om over te praten tijdens dit webinar.

Terugkijken
9 april 2020

Wat is het effect van corona op de afzetketen?

Het coronavirus heeft grote economische gevolgen. Hoe groot de economische schade voor de sector is, blijft onzeker. Ondertussen gaan bedrijven op zoek naar nieuwe afzetkanalen, nieuwe mogelijkheden en wellicht nieuwe samenwerkingen. In dit webinar gaan we verder in op het effect van corona op de afzetketen.

Terugkijken
2 april 2020

Gecombineerde opgave 2020

Waar moet ik op letten bij het opgeven van percelen? Heb ik genoeg betalingsrechten? Tot wanneer zijn grondmonsters geldig?

Terugkijken
26 maart 2020

Kansen zien in tijden van crisis

Tijdens dit webinar nemen Richard Janssen (Nyenrode Business University) en Vincent ter Beek ( Misset Uitgeverij) je, aan de hand van concrete voorbeelden, mee in de ontwikkelingen/trends binnen de food en agri industrie in tijden van Covid-19.

Terugkijken