Doorgaan naar artikel

Food & Agri weekly webinar

Altijd weten wat er speelt in de food- en agrisector? Naast alle artikelen, reportages en updates die dagelijks op foodagribusiness.nl verschijnen, zenden wij ook regelmatig een webinar uit. Met uiteenlopende onderwerpen, verschillende sprekers én verschillende invalshoeken houden wij je via deze interactieve live-uitzendingen up-to-date.


Hieronder kan je alle vorige webinars terugkijken.

Gezond koeien voeren met minder eiwit: hoe doe je dat? (4 juni)

De maximale hoeveelheid ruw eiwit in krachtvoer voor melkvee wordt vanaf september begrensd in het kader van stikstofreductie. Welk effect heeft dat op de bedrijfsvoering?


Hoe creëer ik financiële ruimte in tijden van crisis? (23 april)

Hoe langer deze Corona crisis duurt hoe lastiger het wordt voor organisaties om hun hoofd boven water te houden. Moeten we extra voorraden aanleggen of is het goed om leveranciers in fases te gaan betalen? Genoeg vragen om over te praten tijdens dit webinar.


Wat is het effect van corona op de afzetketen? (9 april)

Het coronavirus heeft grote economische gevolgen. Hoe groot de economische schade voor de sector is, blijft onzeker. Ondertussen gaan bedrijven op zoek naar nieuwe afzetkanalen, nieuwe mogelijkheden en wellicht nieuwe samenwerkingen. In dit webinar gaan we verder in op het effect van corona op de afzetketen.


Gecombineerde opgave (2 april)

Waar moet ik op letten bij het opgeven van percelen? Heb ik genoeg betalingsrechten? Tot wanneer zijn grondmonsters geldig?


Kansen zien in tijden van crisis (26 maart)

Tijdens dit webinar nemen Richard Janssen (Nyenrode Business University) en Vincent ter Beek ( Misset Uitgeverij) je, aan de hand van concrete voorbeelden, mee in de ontwikkelingen/trends binnen de food en agri industrie in tijden van Covid-19.


Mediapartners

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin