Doorgaan naar artikel

Zo verloopt de carrière van deze young professionals – deel 2

Young professionals van De Heus Voeders, Vallei Agri, Agrifirm en Lely vertellen over hun werk.

Overzicht van de Food & Agri Carrièredag in 2019. Op 18 maart 2022 organiseert Food&Agribusiness de 5e editie van dit evenement. - Foto: Koos Groenewold

Overzicht van de Food & Agri Carrièredag in 2019. Op 18 maart 2022 organiseert Food&Agribusiness de 5e editie van dit evenement. - Foto: Koos Groenewold

In deze podcastreeks voor de Food & Agri Carrièredag op vrijdag 18 maart spreken we met studenten en young professionals. Ze vertellen over studeren, het werkveld en hoe zij het hebben gemaakt in de food- en agrisector. Beluister 5 nieuwe afleveringen in de reeks.

7. Bart Kistemaker – De Heus Voeders

In de zevende aflevering is Bart Kistemaker te gast. Bart werkt bij de Heus Voeders. Dit bedrijf houdt zich bezig met diervoeding en in deze podcast vertelt Bart daar meer over.

8. Haico Kieft – Vallei Agri

In de achtste aflevering gaan we in gesprek met Haico Kieft. Hij werkt als accountant bij Vallei Agri. Dit is een accountancy en adviseursbedrijf voor alle vragen binnen de agrarische sector. Haico vertelt meer over het bedrijf en over zijn werkzaamheden.

9. Amber Windt – Agrifirm

In aflevering negen praten we met Amber Windt. Zij is biotechnology researcher bij Agrifirm, een bedrijf dat actief is in de veevoederindustrie. Amber vertelt wat haar baan inhoudt.

10. Annelinde Reiling en Evelyn Hendriks – Lely

In deze tiende aflevering twee gasten: Annelinde Reiling en Evelyn Hendriks, allebei werkzaam bij Lely. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector en biedt oplossingen voor bijna alle activiteiten in de koeienstal. Annelinde werkt als Farm Management Support Officer en Evelyn als Distribution Channel Developer.

11. Maaike Oegema – Agrifirm

We duiken in deze elfde aflevering in het leven van een deskundige in herkouwersvoeding. We spreken Maaike Oegema, werkzaam bij Agrifirm als Nutritionist Ruminants.

Beluister ook de eerste 6 afleveringen in deze reeks

Snel delen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin