Skip to content

Over ons

Bij foodagribusiness.nl zijn we gepassioneerd over alles wat te maken heeft met de food- en agribusiness sector en helpen we professionals en bedrijven om het maximale uit hun activiteiten te halen. Door onze premium content te bekijken krijgt u toegang tot de meest actuele en relevante informatie op het gebied van de eiwittransitie, het produceren van gezondere voeding, sustainable food, onderzoek, marktontwikkelingen en analyses.

Food&Agribusiness laat je bedrijf groeien

Met onze in-depth artikelen, inzichten van experts en actualiteiten op deze gebieden, kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten en uw bedrijf laten groeien door altijd toegang te hebben tot de meest actuele en relevante informatie in uw vakgebied. We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige eiwitten, insectenkweek, kweekvlees en precisiefermentatie.

Daarnaast laten we zien wat food bedrijven doen om voedselverspilling tegen te gaan, duurzame(re) verpakkingen gebruiken en reststromen benutten. Ook houden we u op de hoogte van marktontwikkelingen en analyses, bijvoorbeeld op het gebied van de graanmarkt, stijgende energieprijzen en de zuivelmarkt. Tot slot bieden we ook informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondere voeding.

Met een abonnement toegang tot informatie om te blijven innoveren

Met een abonnement op onze premium content bent u verzekerd van toegang tot al deze waardevolle informatie, die u kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien en te blijven innoveren. Neem daarom vandaag nog een abonnement en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de food- en agribusiness sector. Bekijk hier onze abonnementen >>

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen u snel weer te zien.

Adverteren bij Food&Agribusiness

Tel.: (0314) 35 81 03
E-mail: adverteren@foodagribusiness.nl

Misset Uitgeverij

Food&Agribusiness en het Eiwit magazine zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werken wij tevens aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin