Skip to content

Burger King opent tijdelijk plantaardig restaurant

Updated on:
Bedrijven
Nieuws
Eiwittransitie
Voor het aanbod van plantaardige producten iwerkt Burger King samen met De Vegetarische Slager, dat ook de plant-based Whopper aan de fastfoodketen levert. - Foto: ANP premium

Voor het aanbod van plantaardige producten iwerkt Burger King samen met De Vegetarische Slager, dat ook de plant-based Whopper aan de fastfoodketen levert. - Foto: ANP

Fastfoodketen Burger King opent in juni tijdelijk zijn eerste plantaardige restaurant in het Duitse Keulen.

Voor het aanbod van plantaardige producten in deze locatie werkt Burger King samen met De Vegetarische Slager. Dat melden diverse media. Met het tijdelijke restaurant wil Burger King zijn toewijding aan plantaardig fastfood laten zien.

Plantaardige vleesvervangers

Naar verluidt zal het restaurant een assortiment aan plantaardige vleesvervangers aanbieden waarbij klanten ook de nieuwste productinnovaties kunnen zien. Daarnaast kunnen klanten tijdens een evenement kennismaken met enkele topmannen en -vrouwen van Burger King en Unilever, het moederbedrijf van De Vegetarische Slager.

Ook in Nederland heeft de Vegetarische Slager een samenwerking met Burger King. Zo levert het bedrijf de Plant-based Whopper, plantaardige nuggets en de plantaardige Long Chicken.

Snel delen

Carolien Kloosterman
Carolien Kloosterman

Voormalig redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin