Skip to content

Een dag uit het leven van een bierbrouwer

Guus Kaptein is bierbrouwer bij Othmar in Ootmarsum. Food&Agribusiness was op bezoek bij de Twentse bierbrouwer en zag dat er nogal wat komt kijken bij het brouwen van een goed biertje.

Gerst, hop, gist en water, dat zijn de ingredi├źnten om bier mee te brouwen.

Guus Kaptein is bierbrouwer bij Othmar in Ootmarsum. Food&Agribusiness was op bezoek bij de Twentse bierbrouwer en zag dat er nogal wat komt kijken bij het brouwen van een goed biertje. Sinds kort heeft Othmar ook een Skal-gecertificeerd biologisch bier op de markt gezet. Guus vertelt in de video waarom die keuze is gemaakt en over zijn verdere ambities in het brouwersvak.

Snel delen

Paulus Maessen
Paulus Maessen

Audiovisueel redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin