Chef-kok: ‘Kunst is juiste balans tussen foodtrends vinden’

09-09 | |
Nel Schellekens: "In mijn visie staan trends niet los van elkaar, maar is het een keten van foodtrends. De een volgt uit de ander." - Foto: Stichting tegen Voedselverspilling
Nel Schellekens: "In mijn visie staan trends niet los van elkaar, maar is het een keten van foodtrends. De ene volgt uit de andere." - Foto: Stichting tegen Voedselverspilling
Welke trends spelen er in de foodsector? Diverse wetenschappers en trendwatchers geven antwoord op deze vraag. Chef-kok Nel Schellekens is ambassadeur van de Verspillingsvrije Week. “Als iets geur, kleur en/of smaak heeft, gooi ik het niet weg.” Tot en met 13 september is het de Verspillingsvrije Week. Een van de ambassadeurs is Nel Schellekens. Logisch, want deze van kop-tot-kont-chef kookt al een kwart eeuw duurzaam, met zo min mogelijk verspilling. Wat houdt de Verspillingsvrij Week in


Word abonnee en lees verder

Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.
Al abonnee? Log hier in.

Neem een abonnement
Wijnveen
Mary Wijnveen Freelance redacteur



Beheer