Skip to content

Ochama laat boodschappen ophalen bij winkels Blokker

De Chinese winkelier Ochama laat bestelde levensmiddelen en andere boodschappen ophalen in winkels van Blokker.

Foto: ANP premium

Foto: ANP

De Chinese winkelier Ochama laat bestelde levensmiddelen en andere boodschappen ophalen in winkels van Blokker. Het Pickup Go-concept wordt eerst ingevoerd in een filiaal van Blokker in Den Haag gevolgd door vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Amstelveen en Breda.

Het vorig jaar gelanceerde Ochama, de Europese dochter van de Chinese winkelgigant JD.com, is een ledenwinkel die een groot aantal voedingswaren en dranken, maar ook non-food verkoopt. Die laatste producten worden sinds vorig maand onder meer geleverd door Blokker. De bestelde boodschappen kunnen enkele uren later worden opgehaald of thuisbezorgd. Ochama biedt leden/klanten daarbij 10% van het bestede bedrag als korting op een volgende bestelling.

Bereik uitbreiden

Ochama heeft vier eigen afhaalwinkels in Nederland, maar breidt dat bereik verder uit door de samenwerking met Blokker. “Met de Ochama Pickup Go-punten in Blokker-filialen verwacht Ochama nog meer klanten beter en sneller te kunnen bedienen. Het foodassortiment van Ochama is een mooie aanvulling op het non-food-assortiment van Blokker op het gebied van koken, tafelen en huishouden en wonen”, stelt het bedrijf.

Ontzorgen

Mark den Butter, COO van Ochama: ”Als nieuwe speler op de markt zijn wij trots om de samenwerking met Blokker aan te gaan en daarmee het aantal ophaalpunten uit te breiden met Pickup Go. Bij zowel Blokker als Ochama staat het ontzorgen van de klant centraal door middel van gemak, kwaliteit en service. Met deze uitbreiding staan wij nu nog dichter bij onze leden, waardoor zij met het grootste gemak de beste kwaliteit producten tegen de scherpste prijzen kunnen bestellen en afhalen.”

Snel delen

Afbeelding
Ruud Peijs

Freelance redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin