×
Home
Food
Laatste foodnieuws
Eiwittransitie
Sustainable Food
Food & Health
Biologisch
Korte ketens
Zuivel & Keten
Vlees & merken
Brood, Meel & Graan
Agri
Business
Markt
Marktprijzen
Marktanalyse
Evenementen
Over ons
Inloggen/Registreren
Abonneren
Eiwittransitie Congres
Academy
Digitale krant
Abonneren
Food
Eiwittransitie
Sustainable Food
Food & Health
Biologisch
Korte ketens
Zuivel & Keten
Vlees & merken
Brood, Meel & Graan
Agri
Business
Markt
Marktprijzen
Marktanalyse
Meer dan het laatste nieuws voor
professionals
in Food & Agri
Innovatie
Artikelen over innovatie
Premium
02-02
| Nieuws
Quorn opent innovatiecentrum in Wageningen
01-02
| Video
Innovatieve ideeën van studenten voor alternatieve eiwitten
01-02
| Nieuws
Tesco: vraag naar exotische paddenstoelen neemt explosief toe
Premium
31-01
| Nieuws
Meeste Belgen willen vleesconsumptie gelijk houden
Premium
31-01
| Achtergrond
Slagers voorbereiden op toekomst met hybride producten
Premium
31-01
| Nieuws
Impossible Foods snijdt weer in personeelsbestand
Premium
30-01
| Nieuws
Lidl Duitsland wil aandeel plantaardige eiwitten ‘continu’ vergroten
Premium
27-01
| Nieuws
Meati Foods opent ‘megafabriek’, haalt $ 22 miljoen op
Premium
25-01
| Nieuws
Gemeente Altena toneel voor gebiedspilot plantaardige eiwitten
25-01
| Achtergrond
Zo wordt de industrie voor kweekvlees langzaam volwassen
Premium
25-01
| Nieuws
Westland Kaas neemt het merk ‘Kees’ over
25-01
| Nieuws
Supermarkten: ‘voorlopig’ geen krekelmeel in etenswaren
Meer artikelen
Beheer
WP Admin
Bewerk bericht