Zo werkt de korte keten van mosterdmaker Braakhekke

04-06 | |
Beeld: Iris Hofman
Beeld: Iris Hofman

Lokaal geproduceerd voedsel heeft het afgelopen jaar een opmars gemaakt. Dat merkte mosterdmaker en eigenaar Gerard Zoetbrood van landwinkel de Braakhekke ook.

Naast produceren voor zijn eigen winkel maakt hij mosterd voor het merk Van Onze Grond. Dit initiatief zorgt ervoor dat de producten van boeren uit de regio’s Veluwe-Salland-Achterhoek bij nabijgelegen supermarkten, zoals Jumbo, terechtkomen.

Lees ook: Het succes en de uitdagingen van korte ketens

Bekijk meer reportages en F&A Updates op Foodagribusiness.nl/video

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de afzet van agrifood-producten? Lees meer over afzet in onder meer korte ketens op de themapagina afzet

Hofman
Iris Hofman Redacteur
Meer over

2/3 artikelen over | Registreer om meer artikelen te lezen.