Skip to content

Boodschappen Spar ook bezorgd door Thuisbezorgd.nl

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen bezorgen van supermarktketen Spar.

Updated on:
Nieuws
Retail
Foto: ANP

Foto: ANP

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen bezorgen van supermarktketen Spar. Het gaat om een assortiment van ruim 1.000 artikelen waaronder brood, melk en verse ingrediënten.

Andere producten zijn toiletartikelen en last minute benodigdheden. In eerste instantie worden de bestellingen bezorgd vanuit twintig Spar-winkels in Nederland. Na een succesvolle lancering zullen andere Spar-winkels volgen, geeft de keten aan. Bestellen gaat via de app van Thuisbezorgd.nl.

Maaltijden en boodschappen

Thuisbezorgd.nl is de Nederlandse tak van de beursgenoteerde maaltijdbezorger Just Eat Takeaway. Het bedrijf is zich sterk aan het verbreden en heeft met steeds meer winkels afspraken over het bezorgen van boodschappen. Eerder deze week maakte Albert Heijn bekend dat het ook gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl, en met bezorgdienst Deliveroo. Bij Albert Heijn gaat het om ruim 1.200 producten. Jumbo werkt samen met flitsbezorger Gorillas.

Spar en Deliveroo

Spar werkt met meerdere bedrijven samen voor het bezorgen van boodschappen. Eerder maakte het bedrijf bekend dat het gaat samenwerken met Deliveroo.

Snel delen

Wim Esselink
Wim Esselink

Voormalig redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin