Doorgaan naar artikel

Johnny Cashews ondernemersreis: opschalen en gouden tips

We gaan op bezoek bij Johnny Cashew, een scale-up die CO2-neutrale cashews aanbiedt.

Geüpdatet op:
Video
Sustainable food

Als ondernemer van een start-up/scale-up stap je in een achtbaan vol uitdagingen en leermomenten. Waarbij tijdens de derde fase, van start-up naar scale-up, opschalen en het juiste personeel aannemen een grote rol speelt.

In deze serie nemen we je mee naar drie inspirerende bedrijven die deze rit al hebben gemaakt. Wat waren hun obstakels en hoe zijn ze daarmee omgegaan?

In deze aflevering duiken we in de derde fase van een startend bedrijf. We gaan op bezoek bij Johnny Cashew, een scale-up die CO2-neutrale cashews aanbiedt. Freek Wessels is later bij het bedrijf gekomen en bracht met zijn financiële achtergrond nieuwe inzichten. Hij deelt zijn verhaal in deze video. Daarnaast zal Gerben Dijksterhuis, start-up/scale-up specialist bij Rabobank, ook weer een gouden tip geven voor ondernemers in deze fase.

Bekijk ook de ondernemersreis van: Goldspoon en Redefine Meat

Snel delen

Image
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin