Doorgaan naar artikel

Zo verloopt de carrière van deze young professionals

In deze podcastreeks spreken we met studenten en young professionals over studeren en het werkveld.

Geüpdatet op:
Business
Podcast
Overzicht van de Food & Agri Carrièredag in 2019. Op 18 maart 2022 organiseert Food&Agribusiness de 5e editie van dit evenement. - Foto: Koos Groenewold

Overzicht van de Food & Agri Carrièredag in 2019. Op 18 maart 2022 organiseert Food&Agribusiness de 5e editie van dit evenement. - Foto: Koos Groenewold

In deze podcastreeks voor de Food & Agri Carrièredag spreken we met studenten en young professionals. Ze vertellen over studeren, het werkveld en hoe zij het hebben gemaakt in de food- en agrisector. Beluister de eerste 6 afleveringen van de reeks van 12.

1: Maike Segers – student E-commerce en Technology

In deze eerste podcast neemt Maike Segers je mee in het leven van een student aan de opleiding E-commerce en Technology. Alle ‘ins and outs’ van haar studiekeuze tot het afronden van de opleiding komen aan het licht.

2: Lieke Luiten – DLF – Seed en Science

In deze tweede podcast gaan we in gesprek met Lieke Luiten. Zij neemt ons mee in het leven van een ruwvoerspecialiste. Zij werkt bij DLF – Seeds en Science.

3: Ida Verweij – GMP+

We spreken met Ida Verweij in podcast nummer 3. Zij is werkzaam bij GMP+ International als Business Information Management-medewerker. GMP+ is actief in duurzame diervoeding. Ida neemt je mee in haar werkzaamheden.

4: Gijs Nijman – JoinData

In deze vierde podcast gaan we in gesprek met Gijs Nijman. Hij werkt bij JoinData; een dataplatform voor de agrarische sector. Gijs is hier werkzaam als intergration manager. In deze aflevering vertelt Gijs over zijn werkzaamheden.

5: Koen van Boheemen – Wageningen Plant Research

We spreken in de vijfde aflevering met Koen van Boheemen. Hij werkt als researcher bij Wageningen Plant Research. Daarnaast is Koen akkerbouwer en is daarom regelmatig op het land te vinden. Hoe combineer je dit? Koen vertelt over de balans.

We spreken in podcast nummer 6 met Frans Wellink, werkzaam bij Van Hessen. Van Hessen is wereldleider op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen. Ze houden zich ook bezig met farmaceutische producten. Frans vertelt er meer over.

Snel delen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin