Doorgaan naar artikel

Zoek je goede en betaalbare zorg in 2022?

Afbeelding
Agro+Zorg

Goede en betaalbare zorg voor iedereen

Foto: Agro+Zorg

Foto: Agro+Zorg

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouwsector. Mensen die hard werken voor ons voedsel en het landschap verdienen goede zorg. Daarom heeft het Agro+Zorg collectief voor 2022 zorgverzekeringen met uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor iedereen die werkt in de agrosector. Ook jij kan daarvan profiteren.

Agro+Zorg is een gezamenlijk initiatief van LTO Arbeidskracht en LTO Ledenvoordeel om werknemers in de agrarische sector en medewerkers van agro-gerelateerde bedrijven te helpen met goede en betaalbare zorg. Niet alleen bieden verzekeraars medewerkers collectieve korting, maar ze komen ook tegemoet aan de grote behoefte die er is aan voorlichting en hulp bij klachten die gepaard gaan met het werk. Naast lichamelijke vermoeidheid en ongelukken door het werken met machines, worden rugklachten, slaapproblemen en werkstress door medewerkers het vaakst genoemd.

Kijk op agropluszorgvergelijker.nl

Kies een aanvullend pakket met collectieve voordelen

Een aanvullend pakket kan uitkomst bieden. In deze pakketten zit flink wat verschil per zorgverzekeraar. Maar het kan ook per jaar verschillen. Kreeg men vorig jaar nog 18 behandelingen fysiotherapie, kan dat komend jaar ineens nog maar 12 zijn in hetzelfde pakket. Daarom is het altijd goed om de verzekeringen te vergelijken en te kijken welke zorg echt nodig is. Verwacht je veel fysiotherapie nodig te hebben? Is er een kinderwens? Wil je vergoeding voor alternatieve geneeswijzen? Heb je een bril nodig? Gebruik de zorgvergelijker om te kijken welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Extra tandverzekering

In de basisverzekering zijn volwassenen vanaf 18 jaar niet verzekerd voor tandartszorg. Wil je dat tandartskosten wel vergoed worden? Dan kan hiervoor een aanvullende verzekering afgesloten worden. Let op want zorgverzekeraars bieden verschillende soort vergoedingen; sommige vergoeden een maximaal percentage van de tandartskosten en andere het totaalbedrag. Bij het vergelijken van de zorgverzekering in de zorgvergelijker kan er aangegeven worden hoeveel je nodig denkt te hebben voor tandartskosten en of een aanvullende verzekering dan slim is.

Collectieve voordelen via Agro+Zorg in 2022

Bespaar tot 5% op de basisverzekeringen van VGZ, CZ en Zilveren Kruis via het Agro+Zorg collectief. Op de collectieve aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen wordt tot 15% korting gegeven. En daarnaast zijn er nog eens extra voordelen als je aanvullende collectief verzekerd bent, zoals meer fysiotherapie, ruimere mondzorgvergoeding en extra preventiebudget. Vergelijk de verschillende verzekeringen in onze online zorgvergelijker op basis van persoonlijke en specifieke wensen.

Meer weten? Ga naar agropluszorgvergelijker.nl

Agro+Zorg regelt zorgverzekeringen. Want jouw medewerkers zorgen goed voor de dieren en de gewassen. Maar zorg je eigenlijk ook goed voor hen? Een goede gezondheid is natuurlijk heel belangrijk, zeker in de agrosector. Agro+Zorg regelt voordelige zorgverzekeringen speciaal voor agrarische werknemers. Bij CZ, VGZ of Zilveren Kruis bespaar je tot 5% op de basispremie en tot 15% op aanvullende verzekeringen. Bekijk ze in onze online vergelijker op basis van specifieke persoonlijke wensen. Meer info op agropluszorg.nl * Agro+Zorg levert als partner gesponsorde artikelen aan. De inhoud van deze artikelen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.
Meer over Agro+Zorg

Beheer
WP Admin