Eendenvleesburger wint innovatieprijs op Anuga

12-10 | |
De eendenvleesburger van het Frans Rougié is het enige pluimveevleesproduct dat op Anuga tot topinnovatie werd gekozen. - Foto: Anuga
De eendenvleesburger van het Frans Rougié is het enige pluimveevleesproduct dat op Anuga tot topinnovatie werd gekozen. - Foto: Anuga
De eendenvleesburger van stukjes gekonfijte eend van het Franse Rougié is verkozen tot topinnovatie op voedingsmiddelenbeurs Anuga. Het vlees van de bekroonde burger is afkomstig van in Frankrijk gemeste eenden. De eendenvleesburger wordt verkocht in de horeca als premium product. De innovaties kenmerk zich door onder meer duurzaamheid, gezondheid en gemak. Ze worden in een tentoonstelling op de beursvloer speciaal onder de aandacht gebracht van de bezoekers van de Anuga in Keulen. Anuga is


Word abonnee en lees verder

Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.
Al abonnee? Log hier in.

Neem een abonnement
van der Werff



Beheer