Lokaal eten ‘zonder gedoe’ met Korte Keten Automaat

Het idee is om automaten te vullen met streekproducten en die op drukke locaties te plaatsen. Foto: De Korte Keten Automaat
Het idee is om automaten te vullen met streekproducten en die op drukke locaties te plaatsen. Foto: De Korte Keten Automaat
Tijdens de aftrap Dutch Food Week werd de eerste Korte Keten Automaat geopend. Een initiatief om lokale producten makkelijker en duurzamer bij de consument te krijgen. ‘Proef lokaal, zonder gedoe’ is dan ook de slogan. Eva Flantua is een van de oprichters van de Korte Keten Automaat. Anderhalf jaar geleden begon Flantua samen met Christina Reuter, Karlijn Martens en Sharon de Miranda met het uitwerken van het automaatconcept, een team dat ontstond na de Rabo Food Foward. Het idee is om au


Word abonnee en lees verder

Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.
Al abonnee? Log hier in.

Neem een abonnement
Hilhorst
Alieke Hilhorst Redacteur



Beheer