Skip to content

Nieuwe operationeel directeur Jumbo werkte bij AH

Foto: ANP - ROBINUtrecht

Foto: ANP

Voormalig Albert Heijn-bestuurder Cees van Vliet wordt operationeel directeur (coo) van rivaal Jumbo Supermarkten.

De grootgrutter in het Brabantse Veghel had eerder nog geen operationeel directeur en heeft de functie gecreëerd om beter te kunnen inspelen op veranderende wensen en behoeften van de consument.

Eerder directeur bij Albert Heijn

Van Vliet begint direct aan zijn nieuwe baan. Hij was tot 1 juli 2019 directeur Winkels en Distributie bij Albert Heijn, waar hij 25 jaar in verschillende functies gewerkt heeft, waaronder eerder enige tijd als algemeen directeur.

‘Retailman in hart en nieren’

Jumbo-topman Frits van Eerd omschrijft Van Vliet als een ‘retailman in hart en nieren’. Met zijn jarenlange operationele ervaring in de retailsector is de 50-jarige Van Vliet volgens Jumbo de juiste persoon om de strategische koers van Jumbo door te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hij krijgt tevens een plek in de raad van bestuur van de Jumbo Groep, die hierdoor voortaan uit vier personen bestaat.

Jumbo is bezig met een vernieuwing van de topstructuur. Jumbo groeit hard en om verder te kunnen groeien, wil de supermarktketen een nieuwe basis leggen voor de toekomst.

Snel delen

Afbeelding
ANP

Algemeen Nederlands Persbureau

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin