Skip to content

Rechtstreex wil uitbreiden naar Utrecht

Boodschappenplatform Rechtstreex heeft de ambitie om verder te groeien naar Utrecht.

Rechtstreex Utrecht

Op dit moment levert Rechtstreex enkel boodschappen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht tot Leiden. Foto: Canva

Boodschappenplatform Rechtstreex heeft de ambitie om verder te groeien naar Utrecht.

Het bedrijf kondigt aan dat dit één van het crowdfund-doelen is. Op 8 juni kondigde Rechtsteex de crowdfundactie al aan met als doel het vergroten van de naamsbekendheid, het verbeteren van de website en het openen van veertig nieuwe afhaalpunten. Als het doel van € 400.000 wordt bereikt, zullen drie van deze punten in Utrecht komen.

Rechtstreex levert nu alleen boodschappen in omgeving Rotterdam

De uitbreiding naar de Domstad is logisch omdat het bedrijf al met enkele Utrechtse boeren samenwerkt. Als de crowdfundactie genoeg opbrengt, openen de afhaalpunten in september. Tot nu toe staat de teller op € 175.000 voor de lopende actie. Op dit moment levert Rechtstreex enkel boodschappen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht tot Leiden. In eerste acties haalde Rechtstreex al € 350.000 op.

Naast Rechtstreex maakt ook Boerschappen bekend een nieuwe investeringsronde te starten voor hun klanten. De oprichters stellen 900.000 aandelen beschikbaar. De doelstelling staat op € 750.000. Dat is nodig om de snelle groei te bekostigen, zegt eigenaar Stijn Markusse. Anderhalf jaar geleden haalde het bedrijf € 4 miljoen op in drie dagen voor het versnellen van de groei.

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin