Doorgaan naar artikel

Time Travelling Milkman krijgt investering voor opschaling

Time Travelling Milkman (TTM), de Wageningse ontwikkelaar van een zuivelroomvervanger, heeft een financiering van € 850.000 opgehaald.

Time Travelling Milkman investering

Foto: Koos Groenewold

Time Travelling Milkman (TTM), de Wageningse ontwikkelaar van een zuivelroomvervanger, heeft een financiering van € 850.000 opgehaald.

Hiermee zal het foodtech-bedrijf investeren in opschaling, uitbreiding van het team en versnelling van de marktintroductie van hun product Oleocream.

Volgende stap voor Time Travelling Milkman

De financiering voor de groei van Time Travelling Milkman volgt op een eerste investering in 2021 van een half miljoen. Sindsdien is het foodtech-bedrijf gegroeid van labschaal naar demoschaal en in 2022 verkocht Time Travelling Milkman zijn eerste product. Het geld komt deels van een nieuwe investeerder, Alianza Team en deels van de bestaande aandeelhouders Oost NL, SHIFT Invest en Oterap. Dimitris Karefyllakis, CEO en medeoprichter van TTM, zegt: “We hebben een duidelijk plan over hoe we onze ambities met TTM willen realiseren. Dat kun je niet alleen; je hebt partners nodig die je helpen de volgende stap te zetten.”

Opschaling

Opschaling staat bovenaan de wensenlijst van het team van Time Travelling Milkman, zoals uitgelegd in een eerder interview. Daarmee zal de prijs van Oleocream dalen en kunnen meer geïnteresseerde voedingsmiddelenproducenten het product toepassen.

Lees ook: Dit zijn de genomineerden voor Beste Food & Agri Start up 2024

Genomineerd voor beste Food & Agri Start-up 2024

Op 27 maart maakt Time Travelling Milkman als één van de drie genomineerden kans om uitgeroepen te worden tot Beste Food & Agri Startup 2024. De winnaar krijgt daarnaast een geldbedrag van € 2.500.

Snel delen

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin