Carrefour start bezorgdienst met Uber Eats in België

Supermarktketen Carrefour breidt de samenwerking met Uber Eats uit naar België. De bezorgdienst gaat boodschappen, kant-en-klaarmaaltijden en andere producten voor Carrefour binnen een half uur na de bestelling bezorgen.

Voorlopig gaat het om een test in Brussel en Luik die in september moet beginnen. Daarbij gaat het volgens Carrefour om kant-en-klaarmaaltijden en andere voeding tegen betaalbare prijzen die al beschikbaar is in de fysieke winkels.

Carrefour is van plan de bezorgdienst de komende tijd verder uit te rollen naar andere landen waar het winkels heeft. In Europa gaat dat dan om Spanje, Italië, Roemenië en Polen.

Samenwerking Carrefour en Uber Eats als antwoord op coronacris

Carrefour begon de samenwerking met Uber Eats begin april in Frankrijk, direct na de afkondiging van de coronabeperkingen waardoor boodschappen doen aanzienlijk werd belemmerd. In eerste instantie was dat beperkt tot 100 winkels van Carrefour in Parijs, maar de bezorgdienst is inmiddels beschikbaar bij 330 vestigingen in 90 stedelijke gebieden.

Bezorgservice Carrefour uitgebreid

In de komende tijd wordt de service uitgebreid naar heel Frankrijk. Ook het aanbod wordt vergroot van de oorspronkelijke 130 meest essentiële boodschappen, zowel voeding als bijvoorbeeld schoonmaakspullen, begin april naar meer dan 500 producten in september. Die boodschappen kunnen worden besteld via de Uber Eats app en via de verschillende online kanalen van Carrefour.

2/3 artikelen over | Registreer om meer artikelen te lezen.