Gezonde voeding is een trend, waardoor de vraag naar gezonder eten en drinken toeneemt. Zeker sinds corona is dit voor consumenten absoluut een motivatie om stappen te zetten in vers en duurzaam eten. Dit biedt kansen voor innovaties in de voedingsmiddelenindustrie en er ontstaan interessante projecten en relevante onderzoeken. Daarnaast gebeurt er beleidsmatig veel op het gebied van gezonde voeding. FoodAgribusiness volgt al deze aspecten op de voet in het thema Food & Health.
Berichten
Niet meteen een marathon: kleine stappen naar gezonder eten
premium
Supermarkt van de toekomst
Hoe maken we van de gezonde keuze de makkelijke keuze?
Onderzoek: ziekenhuiseten kan duurzaam én gezond
Professionele ingreep met raar zuivelrandje
Gezonde voedselomgeving? Laat jongeren zelf helpen
Gezonder en duurzamer eten kan voor hetzelfde geld
Jaap Seidell: 'Eiwittransitie moet over meer gaan dan eiwitten'
premium
Mycotoxinen in plantaardige eiwitrijke producten vereisen verder onderzoek
Wat is het belang van gezondheid in de eiwittransitie?
premium