Skip to content

Whopper van Vegetarische Slager bij Burger King China

Updated on:
Bedrijven
Nieuws
Foto: ANP

Foto: ANP

De Vegetarische Slager gaat hamburgers leveren aan Burger King in China, Latijns-Amerika en de Cariben.

Daarmee wordt de samenwerking tussen het Unilever-onderdeel en de hamburgergigant uitgebreid. Ruim een jaar geleden ging De Vegetarische Slager de samenwerking aan met Burger King voor Europa. Hier levert de Vegetarische Slager inmiddels ook plantaardige nuggets.

325 vestigingen

De vegetarische Whopper is vanaf deze week verkrijgbaar bij 325 Burger Kings in China, in de steden Shanghai, Peking, Hangzhou en Shenzhen. De rest van China kan vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar ook zo’n plantaardige burger bestellen. Verder is de Plant-Based Whopper ook in Mexico, Costa Rica, Colombia, de Bahama‘s, de Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Suriname, Sint-Maarten en Saint Kitts te verkrijgen.

Uitrol na overname

De Vegetarische Slager werd twee jaar geleden overgenomen door Unilever en sindsdien is het merk flink gegroeid. Onlangs zijn producten van het merk in Noord-Afrika en het Midden-Oosten in de verkoop gegaan. Ook is de Vegetarische Slager sinds kort verkrijgbaar voor horeca-ondernemingen in Brazilië, Hongkong, Japan en Singapore.

Snel delen

Afbeelding
ANP

Algemeen Nederlands Persbureau

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden

Algemene voorwaarden Privacy Cookies

Beheer
WP Admin